MAILING EN HANDLING IN NEDERLAND

Voor ondersteuning bij mailing en handling in Nederland schakelt u Correct Mail in. Naast ondersteuning kunnen wij ook het hele proces van mailing en handling uit handen nemen; van start tot deur.

Waarom schakelt u Correct Mail in?

Het verzorgen van een goede mailing is vaak een tijdrovende klus. Voor de meeste bedrijven geldt dat het lastig is om dit naast de gangbare werkzaamheden doen.

U kunt ons inschakelen voor al uw mailing en handling in Nederland en daarbuiten. Onze medewerkers hebben maar één taak, en dat is om uw mailing honderd procent correct te versturen.

Correct Mail heeft de faciliteiten om uw mailing op een effectieve wijze te versturen. U levert het adressenbestand aan en wij doen de rest. Desgewenst kunnen wij ook de tekst voor uw mailing opstellen. Uiteraard doen wij dit in samenspraak met u en gaat uw mailing pas de deur uit wanneer u akkoord bent met de tekst.

Wilt u uw mailing en handling in Nederland en/of daarbuiten laten doen door een vakkundig bureau om zo tijd te besparen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u alles over onze dienstverlening en geven u vrijblijvend een prijsopgave.

Mailing en handling nederland